Betag Innovation

  Ralf Meichtri osnovao je Beulentechnik AG u 2001 (kasnije menjaju ime u Betag Innovation), jer je verovao da je tržište alata za autolakirnice jednostavno nedovoljno. Tržište nije imalo sredstva da se posao uradi kvalitetno i brzo. U to vreme, Ralf je već imao preko 10 godina iskustva u ovom sektoru. On je bio u stanju da iskoristi ovo iskustvo za razvoj efikasnijih rešenja za radnje. Europa 3M ima osnovnu nameru da na srpskom tržištu ponudi da rad modernog tehničara jedne autolakirnice čini efikasnijim.

betag_2

  Vreme je novac. U Betag Innovation veruju da se danas previše zamenjuju oštećeni paneli karoserije. Iz prostog razloga što mnoge autolakirnice  nemaju sredstva da poprave ove panele. Upravo to Betag Innovation radi. Predstavljanjem ovakvih rešenja na srpskom tržištu Europa 3M se fokusira na pomaganje tehničara čiji će njegov ili njen posao brže i bolje uradili.

betag_1

  Dakle, pored težnje za efikasnost u današnjim autolakirnicama, Betag Innovation takođe sarađuje i sa auto- proizvođačima, osiguravajućim društvima, udruženja autolakirnica, da se širi reč o tome šta je moguće danas.

betag_3

  Svi  proizvodi su proizvedeni i razvijeni u R & D postrojenju u Pragu, Češka Republika. Betag Innovation ih  distribuira iz štaba u Vollerau / Švajcarska, preko međunarodne mreže dilera.