DeVILBISS

  Tomas DeVilbiss pronalazač, eksperimentisao sa prilagođavanjem originalnog raspršivača da stvori pištolj za lakiranje gde bi dosegao velikim zahtevima u sprej industriji bojenja. Masovna proizvodnja je počela da se razvija, i u ovom trenutku sprej tehnologija Tomasa DeVilbiss’ pištolj se pokazao kao revolucionaran dodatak bojenja i lakiranja, premazivanja nameštaja i automobilskoj finiš doradi na pokretnoj traci. DeVilbiss je zadržala svoju posvećenost inovativne tehnologije.

devilbiss 2 publication-5

  DeVilbiss proizvodi se koriste sa jednakim uspehom u automobilskom refiniš tržištu. DeVilbiss oprema je optimizovana za praktično eliminiše mottling i striping sa metalnim baznim premazima i proizvesti odličan sklad boja. DeVilbiss tim inženjera koriste iste alate za projektovanje da razviju sisteme NASCAR sagorevanja zajedno sa NASA sistemima za sagorevanje šatla. U kombinaciji sa “state – of – the – art” proizvodnji mašina, DeVilbiss nastavljaju da razvijaju najsavremenije pištolje koje je tržište videlo.

devilbiss 2 publication-6

  Do današnjeg dana, DeVilbiss nastavlja da postavlja standarde za sisteme bojenja i dorade preko svog istraživanja i razvoja, inovativnog proizvoda, liniju i posvećenost korisničkom servisu.